Вирджин Горда – Дестинации в Британски Вирджински острови

Обща информация за Британски Вирджински острови
Кога да посетим Британски Вирджински острови
Пари и разходи за Британски Вирджински острови
Забележителности в Британски Вирджински острови

С дължина от около 8,5 мили, Вирджин Горда е третият по големина в групата на Британски Вирджински острови. Островът предлага мечтаното съчетание от екзотично спокойствие и вълнуващи развлечения, необходими за всяка почивка. Не са много островите, които предлагат верига от толкова луксозни първокласни курорти и богато разнообразие от ресторанти, задоволяващи и най-малкия каприз на туристите. Aкo сте решили да се отбиете на острова само за бърза закуска, обяд или вечеря, бъдете сигурни, че ще останете по-дълго, отколкото сте планирали. Остров Вирджин Горда успява да се докосне до сърцето на всеки посетител и да извоюва любовта му завинаги.

Вирджин Горда предлага чудесни възможности както за пълноценен релакс, така и за приятни развлечения.  Любителите на изгрева могат да се насладят на пробуждането на деня на едни от най-красивите безлюдни плажове на острова – Savannah Bay, Handsome Bay или Big Trunk Bay. Ако не ви се мързелува на пясъка през целия ден, се отдайте на разходка сред забележителностите на острова. Най-голям интерес предизвиква уникалното природно творение The Baths – огромни скални образувания, които по неописуем начин са обособили екзотични басейни, тайни красиви плажове и откъснати пътеки.

Ако обичате разходките сред природата, можете да изкачите връх Вирджин Горда, който изящно спуска зелените си склонове над кристалната тюркоазна вода. Не пропускайте възможността да посетите и Националните паркове Little Fort National Park и Gorda Peak National Park, Медната мина и залива Nail Bay, в който ще откриете останки от времето на захарните платанции през 19 век. Завършете деня с морска разходка до яхтения клуб Bitter End Yacht Club, където ви очакват прелестна гледка и разхладителна напитка.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*