Грузия – Информация, Забележителности и Оферти за Почивка в Грузия

Дестинации в Грузия

Може би за по-голямата част от вас, Грузия не е на челно място в списъка ви с предпочитаните европейски туристически дестнации. И не защото, страната няма с какво да очарова своите посетители, а просто защото тя остава някак си непозната, далечна и неразкрита.

Но ако се запътите натам, за да я опознаете, страната ще остане в сърцата ви завинаги. Разположена на границата между Европа и Азия, бившата съветска република ще ви заплени с древната си итория и интересна култура. Останала в страни от главоломното развитие на съвременния туризъм, тя е успяла да съхрани автентичния си характер и именно това я прави интересна и различна. Тук природата е магнетична и е райско място за любителите на планинския туризъм. Тук е истински рай и за археолозите, които пристигат от ралични кътчета, за да се докоснат до множеството древни загадки, криещи се в земите й.

 

Приютила високите Кавказаки планини и застанала на кръстопътя между два континента, Грузия притежава необикновена и опияняващата смесица, в която се преплитат култури традиции и различни етноси, идващи от Изтока и Запада. За се потопите с пълна сила в тази атмосферата, не пропускайте да посетите грузинската столицата Тбилиси. Основан през далечния 5 век, този мулти-етнически, мулти-религиозен и мулти-културен град ще ви очаровa не само с невероятната си атмосфера, но и с горещите минерални извори, с които е известен, очарователни павирани учлички и безбройните църкви.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар