Ибиса – Дестинации в Испания

Ако обичате горещите нощни емоции с морски полъх, хващайте самолета и право към Ибиса! Островът е част от групата на Балеарските острови, разположени в топлите води на Средиземно море. Той е водеща туристическа дестинация, прочула се в цял свят с бурния си нощен живот, известните клубове и партита до зори.

Ибиса ще ви посрещне сърдечно с удивителните си плажове и богата палитра от кафенета, ресторанти и клубове. Климатът тук е средиземноморски, което ви гарантира мека зима и топло и приятно лято. Най-горещото време от годината са месеците юли и август, когато температурите достигат около 30&deg,.

Освен с плажовете си и знаменития нощен живот, Ибиса ще ви грабне и с живописната си природа и интересна история. Благодарение на красивите природни богатства, между които е &bdquo,Пръстът на Господ“ в залива Бенирас, островът днес е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО. Интерес за туристите представлява центърът на град Ибиса, пристанището на Ибиса,, паметникът на Христофор Колумб, издигнат в Сан Антонио, солните находища Лас Салинас, автентичните селища Сан Хосе, Сан Рафаел и Сан Карлос и разбира се едни от най-нашумелите нощни клубове на планетата – &bdquo,Privilege&rdquo, (най-големият клуб в света), &bdquo,Amnesia&rdquo,, &bdquo,Es Parad&iacute,s&rdquo,, &bdquo,Pacha&rdquo,, &bdquo,Space&rdquo,, &bdquo,Eden&rdquo, и др.

Обща информация за Испания
Кога да посетим Испания
Пари и разходи за Испания


Booking.com

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар