Холандия – Информация за Туристи, Забележителности и Оферти за Почивка

Дестинации в Холандия

Малка по размери, но надарена с куп чудесни забележителности и атракции, Холандия е страната на велосипедите, пъстроцветни лалета, вкусното холандско сирене и не на последно прочутите кофи шопове.

Ако сте за първи път в страната на лалетата, е най-добре да започнете разходката си с очарователния Амстердам. Едва ли има някой, който да не е чувал за столицата на културния живот и демократично поведение. С прекрасната си атмосфера, красиви водни канали и изобилие от музеи и исторически забележителности,  това несъмено е един от най-романтичните и необикновени градове в Европа. Макар и да не притежава космополитността на останалите европейски столици, градът предлага целия този микс, олицетворяващ магията на големия град – богата култура, пъстра палитра от интернационални ресторанти и бурен нощен живот.

След посещението ви в холандската столица, можете да се отправете към някои от очарователните и спокойни градове из страната – дали красивият Ротердам или пък някой от великолепните Маастрихт, Утрехт или Хаарлем – списъкът с местата, които можете да посетите е дълъг, а емоциите и преживяванията, които ви очакват неповторими.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар