Дива

Дива

Местоположение: Чифлик
Адрес: с. Чифлик 5661, община Троян
Тел. 0 700 120 44
E-mail: office@ehotels-bg.com

Описание:

Хотел Diva *** се разполага сред зелените дъбрави на Старопланинските склонове, в района на Троянския Балкан. Изграден в китното село Чифлик, в непосредствена близост до студените и бистри води на река Бели Осъм хотелът предоставя отлични възможности за почивка за всички, които търсят близък досег с природата. Сред основните преимуществя на района е наличието на термални води. Химичният състав на минералните извори е подходящ за профилактика на заболявания свързани с опорно-двигателния апарат. Наличието на открит плувен басейн с минерална вода в съчетание с благоприятните влияние на климатичните елементи създават добри условия за пълноценна почивка. Високата температура на водата в басейна – над 30 C, благоприятства неговото целогодишно използване. Снежните и мразовити зимни дни не представляват пречка за плувната дейност, дори напротив, лекият снеговалеж по време на плуване създава позитивно настроение и емоционално въздействие.

Настаняване:

Хотел Diva*** разполага с 42 стаи, от които 35 двойни, 5 апартамента и 2 апартамента тип мезонет. Вътрешният дизайн и обзавеждането на всяко от помещенията е съобразен с изисканията за комфорт и уют на гостите. Всяка стая е снабдена с телевизор, минибар и телефон. Изхранването се осъществява в елегантно обзаведен ресторант и механа с общ капацитет 120 места (ресторант – 90 места и механа 30 места). Ресторантът е разположен на две нива и преглавага богат асортимент от изискани ястия, които удовлетворяват и най-изтънчения вкус. Сервитьорското обслужване се определя като висококачествено и е съпроводена с любезната усмивка на членовете на персонала.

Автентичната обстановка в механата сякаш с магическа пръчица връща гостите столетие назад във времето за да ги приобщи към атмосферата на българския бит и традиции. Предлаганите кулинарни изделия са високо оценявани от любителите на гастрономията. Голяма част от специалитетите са част от местната кулинарна традиция.

Услуги:

Посетителите имат възможност да се разтоварят от напрежението с помощта на различни съоръжения за физическа активност – плувен басейн, открит тенис корт, тенис на маса, билярд, фитнес оборудване. Достъпът но глобалната информационна мрежа се осъществява посредством WiFi с покритие фоайето на хотела.

По подобие на водещи в страната и чужбина рекреационни центрове ръководството на хотел Diva *** осигурява възможност за физическо и психическо разтоварване чрез ползването на сауна, джакузи и релаксиращи масажи и аромотерапевтични процедури.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар