хотел и ресторант Кралев Двор

хотел и ресторант Кралев Двор

Местоположение: Банско
Адрес: ул .Терзи Никола №3
Тел. 0749/88527
E-mail: kralev_dvor@abv.bg

Описание:

Добре дошли в Пирин, в Банско и в хотел „;Кралев двор“;!

Името на хотел „;Кралев двор“; идва от едноименния връх в Пирин планина ,който се намира в най-красивата част на планината –Тевно езеро,в.Каменица,Момин двор и Кралев Двор(висок 2680м. ).

  Местоположението ни е изключително удобно. Намираме се в сърцето на града в тиха улица с характерна архитектура, на 5 минути от центъра на града. В близост до главната търговска улица Пирин. В същото време хотелът е недалеч и от начална станция на кабинковия лифт, докъдето предлагаме и транспорт за скиорите.

 След първите си четири сезона, екипът на хотел Кралев Двор вече е придобил сериозен опит и може да се похвали с множество постижения.

 През 2008 година хотелът плучава номинация „;Зелена къща“;, което удостоверява стремежа ни към устойчиво развитие на туризма. Това означава, че хотел Кралев Двор потребява икономично водни и енергийни ресурси, предлага продукти местно производство, изхвърля отпадъците разделно, подкрепя дейности по опазване на околната среда, представя активно местната култура и популяризира отговорното поведение сред клиентите си.

   

През месец май 2009 година, кметът на община Банско връчи  на хотела грамота за „;Най-добър семеен хотел за 2009 година“;.

 Екипът на хотел Кралев Двор може да предложи активни занимания за свободното Ви време – контакти с местните хора, опознаване на регионалните традиции, кратки екскурзии до близките атрактивни дестинации, пикници и още много други.

 През лятото, Банско се превръща в същинско културно средище с фестивалите които се организират. Театрален фестивал в началото на юли и страхотен джаз-фестивал от 8 до 13 август.

Избирайки да отседнете в хотел Кралев Двор, Вие залагате на качественото и сърдечно посрещане и обслужване, чистота и уют, както и на гарантирана лична сигурност и спокойствие.

Вашата съвършена почивка, е работа, която екипът на хотел Кралев Двор, гр.Банско изпитано вече пети сезон върши перфектно и с любов.

Заповядайте и се убедета в това сами!

 

Настаняване:

Модерно построената сграда разполага с 4 свойни стаи, 3 стаи с по три легла и 8 мезонета. Четири от мезонетите са с по две бани. Всички те са оборудвани с ТВ, Интарнет, минибар и електронен сейф. Имат тераси с чудесен изглед към планината. На разположение на гостите са още лоби-бар, ски гардероб за собствено оборудване, сауна, паркинг. Има възможност и за различни видове релаксиращи масажи.

Услуги:

Хотелът има и рeсторант с 40 места.  В него ние ще Ви предложим традиционни местни ястия, приготвени по стари семейни рецепти и поднесени с усмивка.  Капама, чумлек, суджук, кървавица и много други популярни и не толкова популярни бански ястия, както и богато класическо меню. През лятото можете да се насладите на прекрасната ни градина. Безплатната WiFi връзка ще Ви позволи да работите в приятна атмосфера с чаша  любима  напитка.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*