хотел ТОНИН

Booking.com

хотел ТОНИН

Местоположение: Добринище
Адрес: ул. Гоце Делчев №7
Тел. 07447 28 25
E-mail: hotel_tonin@abv.bg

Описание:

Хотел Тонин се намира в центъра на с.Добринище, зад църквата „;Св. Петър и Павел“, в непосредствена близост до ски пистите на х.Безбог и гр. Банско, на тиха и спокойна уличка. Комплекса е идеалното място за ски туризъм, походи и излети в Пирин планина, екскурзии до забележителностите на Югозападна България: Рожен, Мелник и Рилски манастир. Организираме пикник на открито и разглеждане на забележителностите около селището: манастира „;Св. Панталеймон“,  width=
параклиса „;Св. Никола“, рибарника, старата римска баня, мототуризъм, разходка с файтон и др.
Хотела разполага с: 6 двойни стаи – баня, тоалетна, телевизор, кабелна телевизия, интернет, локално парно, топла вода, гардероб и нощни масички; 2 тройни стаи – баня, тоалетна, телевизор, кабелна телевизия, интернет, локално парно, топла вода, гардероб и нощни масички, тераса; 3 апартамента – баня, тоалетна, телевизор, кабелна телевизия, интернет, локално парно, топла вода, гардероб и нощни масички, тераса; Комплекса е ново строителство, а стаите са шумо и топлоизолирани. На разположението на нашите гости има ИНТЕРНЕТ.
На разположение на гостите е механа в типична битова обстановка. Механата разполага с 120 места, оркестър на живо, две камини, телевизор, кабелна, локално парно. В нея се предлага превъзходна българска кухня, както и традиционни ястия от добринишкия регион: капама, чумлек, Катино мезе, бракада, суджук, кърварица, чеверме …
Предимството на вътрешното и външното барбекюто е приготвянето на различни специалитети на скара, подходящи за отличните вина и ракии предлагани в механата.
Лятната градина разполага и с басейн, шезлонги, чадъри, подходящи за слънчеви бани, под топлото слънце на този южен край. Градината е невероятна смесица от автентичен български стил, типичен за банския регион и модерни съоражения, задоволяващи вкусовете на гостите на комплекса. Хотел Тонин предлага организиране на частни партита, тържества и чествания, както и в механата, така и в лятната градина на комплекса.

Настаняване:

Настаняване след 14 часа

Услуги:

Транспорт

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар