Хотле Авеню

Хотле Авеню

Местоположение: Китен
Адрес: Пирин 7
Тел. 55036223
E-mail: info@avenue-kiten.com

Описание:

        Хотел Avenue е построен през 2006г. по всички високи стандарти. Разполага със седем двойни, четири тройни стаи, два апартамента, един VIP апартамент и лоби бар. Разположен е в централната част на Китен, сред зеленината на новосъздаден парк. Двата красиви плажа са само на около 350 метра разстояние от хотела или 5 минути пеш. В непосредствена близост са центърът на градчето и повечето заведения, магазини, места за отдих и развлечения. Хотелът разполага с паркинг и безплатен wireless интернет.

        Китен е един проспериращ съвремен курорт, в който всеки може да намери своето място. Уникалното съчетание на море и планина, просторни плажове с разнообразни атракции ще направят Вашата ваканция незабравима. Персоналът ни може да Ви предостави пълна информация за всички намиращи се в близост атракции и забележителности. Предлагаме Ви транспорт до желана от Вас дестинация, посрещане и изпращане с луксозни нови автомобили на преференциални цени.

Настаняване:

Хотелът разполага със седем двойни, четири тройни стаи, два апартамента, един VIP апартамент и лоби бар.

Услуги:

Персоналът ни може да Ви предостави пълна информация за всички намиращи се в близост атракции и забележителности. Предлагаме Ви транспорт до желана от Вас дестинация, посрещане и изпращане с луксозни нови автомобили на преференциални цени.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар