Къща за гости Елла

Къща за гости Елла

Местоположение: Шабла
Адрес: село Горун
Тел. 05743 4426
E-mail: ella91@abv.bg

Описание:

Близо до Шабла се намира едно малко селце – Горун. В неговия център е Къща  за гости “Елла”, която ще Ви посрещне със зелената хладина на сенчестия двор, ярък огън в камината и усмивка.

Село Горун лежи на международния път свързващ Варна през Дуранкулак до Румъния. То е малко (80 жители), изключително спокойно, зелено и тихо. Намира се на 4 км южно от Шабла, на 13 км от Каварна и на около 4 км от морския бряг. Районът е с уникален за България климат, което прави лятото тук свежо и прохладно.

Настаняване:

Къща  за гости “Елла” е с категория 3 звезди и е напълно обзаведена за нуждите на своите гости. Къщата разполага с 2 спални, дневна с камина и две ъглови легла, трапезария, кухненски бокс – напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за приготвяне на храна, както и две бани.

Услуги:

На разположение на гостите са още мини бар, TV със сателитна телевизия, Internet, DVD, видео, музикална уредба и перална машина. Къщата разполага още с голямо покрито пространство в двора (тип навес) с барбекю и мокър бар – едно приятно и прохладно място за хранене, отдих и купон. Дворът на къщата е 2 000 кв.м. и предоставя условия за занимания на открито.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар