Семеен хотел Странноприемница

Семеен хотел СтранноприемницаМестоположение: Троян
Адрес: с.Орешак, ул.Стара планина 207
Тел. 69522109
E-mail: stefkaipavel@abv.bg

Описание:

Семеен хотел и механа Странноприемница – традиция и лукс в подножието на Балкана.
Добре дошли в хотел и механа Странноприемница!
Тук ще откриете умело съчетание от стара българска архитектура и дискретен лукс, разполежени сред живописната природа на Троянския балкан.
Сградата на хотела е издържана в традиционен български стил с естествен камък и дървени орнаменти, с изглед към просторна градина и открит басейн. Както във фасадата и градината, така и в интериора на стаите се стараем да обръщаме вимание и на най-дребните детайли.
За Вашия престой и почивка предлагме стаи с модерен интериор и балкон с живописна гледка към градината и Балкана.
Механа Странноприемница, със своето историческо обзавеждане и автентично каменно огнище, ще Ви върне назад в старите времена.
Тук ще се погрижим за Вас, залагайки най-вече на тишината и спокойствието в хотелската част. В горещите летни дни ще имате възможност да отпочинете край прохладния басейн, а през зимата ще можете да релаксирате в сауната на хотела. През свободното време можете да се разходите до околностите пеша или с колело /хотелът предлага колелета под наем/.
Семеен хотел Странноприемница се намира в село Орешак, на 2 минути път с автомобил от Троянския манастир. Град Троян се намира на 8 км., а град Ловеч на около 40 км.
Заповядайте при нас и опитайте от чара на занаятчийския Орешак!                         

Настаняване:Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар