Хотелски комплекс Балкан

Хотелски комплекс Балкан

Местоположение: Чифлик
Адрес: с. Чифлик, общ. Троян
Тел. 67062222
E-mail: balkanhotel@abv.bg

Описание:

В началото на новата 2007 година, в известното с минералните си извори и балкански колорит село Чифлик, отвори врати новият хотелски комплекс БАЛКАН.
Безспорно е, че троянският балкан е сред най-обичаните дестинации за целогодишен активен отдих на българина – с благоприятен климат, минерална вода с висок дебит и температура, с неизброими посоки за туризъм и интересни места за екскурзии. Вие също ще направите своите открития ТУК!
Хотел БАЛКАН е красива и разгърната сграда в стила на старите български къщи, но с модерен интериор. Има общо 160 легла с всички необходими удобства за пълна релаксация, близо до природата. Уверяваме ви – в уюта на нашия хотел, далеч от напрегнатия градски ритъм, времето тече бавно и спокойно, а всичко, с което се занимавате, ви зарежда с енергия и позитивизъм.
Приятни преживявания ви обещава просторният ресторант на две нива с капацитет за 160 души. Интериорът му е замислен така, че дава възможност за провеждане както на големи организирани тържества, така и на по-камерни частни партита. Персоналът ни е опитен и любезен, а предразполагащата атмосфера се допълва от разнообразна музика на живо.
Гордостта на нашия комплекс БАЛКАН е минерален плаж в парка на хотела с голям топъл басейн и отделение за деца, джакузи и шоков басейн с три температурни секции – 20оC, 35оC и 48оC. Освен водната база, подходяща за всеки сезон, хотелът е оборудван със сауна, парна и турска баня, масажни кабинети. В проект са кардио-фитнес зала, зала за игри и детски кът.
Хотел БАЛКАН е и удобна място за семинари, конференции, презентации, фирмено обучение и актуалния напоследък “team building“;. Конферентната зала е с капацитет 120 места и мултимедийно оборудване. Организираме кафе-паузи и коктейли, програми за свободното време и осигуряваме транспорт с луксозен 20-местен микробус.
Желанието на нашия екип e да бъдете доволни и щастливи всеки път, когато ни посетите и да се връщате отново и отново!

Настаняване:

Хотел БАЛКАН приема своите гости в красива и разгърната сграда в стила на старите български къщи, но с модерен интериор. Разполага с 59 двойни стаи и 8 апартамента – общо 160 легла. Осигурени са всички необходими условия за удобство и приятен отдих.

Услуги:

Гордостта на хотелски комплекс БАЛКАН е минералният плаж, който се намира в парка на хотела и включва ефектен минерален басейн с отделение за деца, джакузи и “топило„; или шоков басейн с три температурни секции – 20°C, 35°C и 48°C. Площта около басейна е отоплена, което го прави удобен и приятен за ползване дори и в най-студените зимни дни.
Работното време на басейна е от 8.00 до 22.00 ч.

Ако искате да отстраните токсините, да се пречистите и релаксирате, Вашето място е в турската баня на нашия СПА център. В автентична обстановка ще почувствате топлината на мраморния камък, парата, влагата.

Хотелът разполага още с:
• сауна;
• парна баня;
• масажни кабинети;

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*