Царска Одая

Booking.com

Царска Одая

Местоположение: Ичера
Адрес: с.ИЧера на главен път
Тел. 4517330
E-mail: office@tsarska-odaya.com

Описание:

Ние имаме над 10 години опит в обслужването. Знаем нуждите на клиентите и как да създадем уют, за да може всеки наш гост да се почувства като у дома си!

Последните години насочихме вниманието си към природощадящото и екологично гостоприемство.Спечелихме първа нарада за най-зелен хотел за 2008г..Имаме зад гърба си и други награди и удостоверения, но за нас на първо място остава мнението на нашите гости, тяхното признание и приятелство са най-голямата ни награда!

Сега ние решихме да съчетаем нашия опит с топлината на селската къща и атмосферата на едно от най-красивите села в нашия Балкан. Селце, сгушило се сред зелените планини и запазило възрожденския си облик, село Ичера удивлява с красотата и спокойствието си всеки посетител! Тук е истински рай за любителите на истинската почивка и отмора! Чистият лечебен въздух и вкусната жива вода са се славили от незапомнени времена. Легендите разказват, че самият цар Симеон е почивал  по тези места. Затова селото е носело името Царска Одая, а днес нашата страноприемница припомня тези времена.

Настаняване:

Хижа „;Царска Одая“; се намира точно на главния път на селото, в самото начало с вход от град Сливен. Тук цари покоя и атмосферата на селската къща, съчетан с удобствата на нашия век. Имаме шест стаи със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и тн. Стаите са с двойни легла и капацитет до 15 души.

А в нашата столова може да опитате истински екологично чисти продукти, приготвени на място от свежи зеленчуци и месо, домашно сирене, селски хляб, балканска пъстърва. Да опитате нашата колекция от изискани вина или просто вкусната домашна ракия! Има възможност за самостоятелно приготвяне на храна, пълен пансион както  и наем на цялата къща, с големи преференции и отстъпки! За приятели и туроператори – специални цени!!!

Услуги:

Цена на нощувка-40лв. За деца до 12г-безплатно. За престой 1 седмица- 20% отстъпка!

При нас всеки ден е ново приключение !

Предлагаме ви стрелба с монголски лък, наем на велосипеди. Вело и пешеходни маршрути- за една активна почивка!

При нас можете да пояздите кон по прелестните горски пътеки!

За любителите на слънчевите бани – в селото има басейн.

За страстните рибари – река Луда Камчия ще е истинско предизвикателство!

 

Не забравяйте да си вземете за спомен и подарък от нашите ръчно направени сувенири, домашно сладко и мед!

От истинските неща по-вкусни и красиви няма!

 

Хижа“;Царска Одая“; ви предлага едно ново екологично съобразно гостоприемство!

Защото всичко което правим е от сърце!

 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар