Хотел- ресторант Бриз- 3

Хотел- ресторант Бриз- 3

Местоположение: Варна
Адрес: сп.Студентска 264
Тел. 52302513
E-mail: hotel_briz3@abv.bg

Описание:

Хотелресторант “Бриз-3” е разположен в парк с площ от 14 декара с богата растителност и е на 4 км. от центъра на град Варна. Намира се на панорамния морски път Варна- Златни пясъци на автобусна спирка “Студентска”. В непосредствена близост до хотела има голям шопинг център предлагащ всички услуги и стоки, бензиностанция и множество увеселителни заведения. Плажната ивица е на 300 метра от комплекса.

Настаняване:

Стаите в хотела са със стандартно оборудване отговарящо на категория две звезди. Разполагаме с няколко апартамента и самостоятелна триетажна вила.Красивата природа и зеленина е съчетана с морска панорама, а всички необходими удобства в хотелската база правят комплекса предпочитано място за отдих през всички сезони на годината. 

Услуги:

Към хотел “Бриз-3” са и битовите ресторанти в КК Св. Св. “Константин и Елена”- ресторант “Манастирска изба” и в КК Албена- ресторант “Славянски кът”, който през летния сезон са изключително атрактивни със своите история, фолклорни програми и нестинари. От хотела може да се организира екскурзия и вечеря на гостите в ресторант “Славянски кът “ в КК Албена и ресторант Манастирска изба в Св. Св. “Константин и Елена”.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар