Aпартамент Хотел Спартак

Aпартамент Хотел Спартак

Местоположение: София
Адрес: бул. Арсеналски
Тел. +359 895 414 863
E-mail: bulrock@abv.bg

Описание:

Тристаен апартамент на хотелски принцип в София – кв. Лозенец. Апартамент на хотелски начала, в непосредствена близост до Спортен Комплекс Спартак, Южния парк, София Сити Център и само на няколко минути от НДК. Хотелски Апартамент Спартак е луксозен тристаен апартамент, разположен на висок първи етаж на жилищна кооперация в тих район на София – кв. Лозенец и се състои от две самостоятелни спални, просторна дневна стая с оборудвана кухня и трапезария,баня и WC. Престоят в него може да бъде краткосрочен или за няколко седмици, като алтернативна възможност на луксозен апартамент в хотел и предлага повече пространство, дискретност и удобство на добри цени.

Настаняване:

В деня на пристигането Ви апартаментът ще е свободен след 13.30 часа. Ако поради някаква причина пристигате по-рано, моля предупредете ни предварително, за да подготвим апартамента предварително за вас, ако това е възможно.
Късните настанявания, след 21:00 часа включват допълнителна такса – 5 евро, като таксата се заплаща при пристигане.
Късните настанявания, след 23:00 часа включват допълнителна такса – 10 евро, като таксата се заплаща при пристигане.
Настанявания на национални празници преди 19:00 часа се таксуват допълнително с 15 евро, като таксата се заплаща при пристигане.
Настанявания на национални празници след 19:00 часа се таксуват допълнително с 20 евро, като таксата се заплаща при пристигане.
ЗаминаванеАпартаментът трябва да бъде освободен до 12:00 часа в деня на заминаването. Ако заминавате по-късно от 12:00 часа, моля предупредете ни предварително и ще се опитаме да удължим престоя ви с няколко часа (не повече от 4 ч.), но само когато следващата резервация позволява това.

Услуги:

-Трансфер от и до летище София- 15 евро, при резервация над 3 дни безплатен трансфер;
-Съдействие при регистрация на чужд гражданин в районното полицейско управление (според изискванията на МВР- паспортна служба);
– автомобили под наем;
– кетъринг;
– химическо чистене;
– резервации в ресторанти;
– екскурзии по предварително избран маршрут.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар