Слънчевата къща

Слънчевата къща

Местоположение: Черноморец
Адрес: Ул.Никола Вапцаров30
Тел. 0878 116 309
E-mail: the_sunny_home@abv.bg

Описание:

Вила „Слънчевата къща“ се намира във в.с.Черноморец,на 24км от гр.Бургас и на 8км от гр.Созопол.

 

Тя разполага с 3 двойни(легло тип спалня)стаи,2 тройни(отделни легла) и 1 апартамент.

 

Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел,тераса,климатик,мини ар,тв + кабелна, хавлии, термо кана.

 

Апартамента се състои от две отделни стаи-1 с легло тип спалня и 1 с три отделни легла,обзаведена кухня,две големи тераси с изглед към морето,климатици,санитарен възел,тв+кабелна.Вилата се намира на тихо и спокойно място в Черноморец!Тя предлага на своите гости велосипеди под наем,детски кът,място за гладене,пералня.

 

Черноморец се намира на 24 км на югоизток от гр. Бургас на южния бряг на големия Бургаски залив. Селището е с превъзходно разположение в своеобразна падина край брега, на малък залив до самото море. Малкият залив, който още от стари времена гърците наричали „Агиос Николас /Свети Никола/, има формата на морска подкова, обърната с отвора на север. Той именно дал и името на селището, Черноморец до 1951 година се нарича Свети Никола. На изток се намират остров Свети Иван и Созопол. Селището е разположено на красиви брегове, приличащи на разцъфнало цвете.

 

Живописната природа, галещите слънчеви лъчи и топлите черноморски вълни превръщат селището в божествено кътче, предразполагащо към идилия и спокойствие.

 

Настаняване:

Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел,тераса,климатик,мини ар,тв + кабелна, хавлии, термо кана.

Услуги:

Вилата се намира на тихо и спокойно място в Черноморец!Тя предлага на своите гости велосипеди под наем,детски кът,място за гладене,пералня.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар