Къща за гости Бреза

Къща за гости Бреза

Местоположение: Казанлък
Адрес: с. Средногорово, ул. Теменуга 8, община Казанлък
Тел. 887486116
E-mail: pkaravasilev@abv.bg

Описание:

„БРЕЗА“ намира в с. Средногорово, на 12 км южноот гр. КАЗАНЛЪК. Както е видно от името на селото, то е разположено в китна долина по северните склонове на Средна гора.

Вилата е подходяща за наемане от няколко семейства или група туристи, както и за изходен пункт за излети в Долината на розите, гр. Шипка, вр. Шипка, язовир Копринка и язовир Синя река.Възможно е резерврането на отделни стаи.

Впредвид географското разположение на Казанлък в централната част на България тя е удобна за кратковременно настаняване на пътуващи из страната бизнесмени, рекламни агенти или представители на различни фирми.

Тук можете да „избягате“ за известно време от шума, замърсения въздух и динамичния ритъм на големия град. Ще забележите, че животът в селото тече бавно и спокойно и пойните птици редят необезпокоявани мелодичните си трели. Въздухът е чист и наситен с кислород, а летните нощи са прохладни и тихи. Тук няма заведения и кафенета, които да смущават тишината на нощта с силна музика и развеселени гласовити клиенти.

Настаняване:

Нормалният капацитет на къщата е 13 човека, максималният е за 17 човека. Къщата разполага с четири стаи:

– две стаи за четирима;
– една стая за трима;
– една стая за двама;

Всяка стая е с собствен санитарен възел, хладилник, телевизор и тераса. Гостите ползват безплатно обширна механа с оборудван с посуда и прибори кухненски бокс към нея; басейн с размери 7,3х3,5 м, дълбок 1,2м, шезлонги и чадъри.

Услуги:

Планински водач, информация за забележителностите на района.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар