Agoda.com подписа ново сътрудничество с Филипинските авиолинии

Booking.com

 Agoda.com, който е един от водещите сайтове за онлайн резервации на хотели от групата на Прайслайн (с Насдак индекс PCLN), достъпен и на български език (agoda.bg), обедини усилията си с Филипинските авиолинии (PAL), за да предложи на пътниците на филипинския национален превозвач достъп до над 100 000 хотела в цял свят.

Като първата и най-старата търговска авиокомпания в Азия, Филипинските авиолинии превозват пътници от и до Филипините от 1941 г. насам. Сега, когато светът е по-технически и забързан от всякога, авиокомпанията ще преодолее своите онлайн ограничения по отношение на пряка резервация на хотели именно чрез сътрудничеството си с Agoda.com. Превозвачът ще е още по-конкурентоспособен на международния пазар след присъединяването на San Miguel Corporation към мениджмънта и през 2012 г.

Това партньорство ще осигури на клиентите на Филипинските авиолинии достъп до фантастични предложения за хотелско настаняване не само във Филипините, но и в чужбина с помощта на специално разработена страница за хотелски резервации, свързана с уебсайта на PAL на адрес www.agoda.com/PAL. Предложенията ще се припокриват с глобалната мрежа от дестинации на Филипинските авиолинии, което означава че клиентите ще могат едновременно да резервират както полети така и хотели.

„Като се има предвид, че Филипинските авиолинии са една от най-старите и уважавани авиокомпании в света, за Agoda.com възможността да покрие мрежата от дестинации на PAL с най-добрите предложения за хотелско настаняване е наистина вълнуваща,“ каза търговският директор на Agoda.com Ернст Хемер. „Това ще позволи на прозорливите пътници на PAL лесно и удобно да правят резервации за своите пътувания в зависимост от личните си предпочитания.“

С това съдружие броят на партньорите на Agoda.com с национални авиопревозвачи достига 10, с традиционни авиокомпании 7 и с нискотарифни 6. Този вид сътрудничество вече се е доказало като положително и за двете партньорски страни, защото улеснява клиентите при планиране и организиране на тяхната почивка.

„За Филипинските авиолинии е чест да бъдат партньор на Agoda.com – една от водещите в света фирми за хотелски резервации,“ каза Феликс Круз, Маркетинг вицепрезидент на PAL.  „В допълнение към туристическите пакети, които ние предлагаме, стратегическото сътрудничество с Agoda.com осигурява на пътниците на PAL удобен достъп до най-добрите възможности за хотелско настаняване онлайн в 28 международни и 32 национални дестинации.“

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар