Майтурс

Mytours
Адрес: Варна
Телефон: 52607500
E-mail: info@mytours.bg

Информация:

Агенция „Майтурс“, или известна още като “откривателът на нови дестинации“;, бе създадена с идеята да работи за хора търсещи нови пътешествия, неизпитани емоции и незабравими мигове.

За всеки човек пътуването е приключение изпълнено с редица преживявания и стремеж към нови знания, докосване до непознатото. Няма нищо по-истинско от това да махнеш с ръка, да захвърлиш настрани условностите на ежедневието и да тръгнеш на път.

Щастливи сме, че можем да реализираме това!!!

Нашата компания е специализирана в организирането на семейни/ индивидуални почивки и пътувания в страната и чужбина. Тръгването от Варна по нашите програмите е един от приоритети ни, както и индивидуалния подход и усет към детайлите.

Предлагаме Ви и оптимални решения за въздушен транспорт – самолетни билети, редовни и чартърни линии, нискобюджетни авиокомпании, и не на последно място организиране и на бизнес полети. Желанието ни е да се наложим като агенция на туристическия пазар с атрактивни, качествени и достъпни предложения.

За Вас остава само да си изберете!!!

Ако искате да посетите интересни места, да се насладите на круиз в свободното от конференция време или просто да се поглезите през уикенда, както и да преоткриете познати Вам дестинации, може да се обърщате към нас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Очакваме Ви!!!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*