Никона Травел

Nikona Travel
Адрес: София 1000, ул Славянска №11 оф.2
Телефон: 9805141
E-mail: info@nikona.bg

Информация:

Фирма НИКОНА е създадена през 1990 г. с основна дейност туристически и преводачески услуги. Притежаваме удостоверение за туроператор 00859 и за туристически агент 00860.
Фирма НИКОНА е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции (BATA), Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) и на Българската Търговско Промишлена Палата (БТПП).

Услуги:

• Предлагаме разнообразие от екскурзии, почивки, хотелско настаняване, самолетни билети, круизи и уикенд програми, летни и зимни курорти в чужбина и България, екзотични пътувания навсякъде по света.

• Организираме пътувания за индивидуални туристи и групи в Европа, Азия, Африка и Южна Америка; посещения на изложения и панаири; семинари в страната и чужбина.

• Предлагаме туристически пътувания с автобус, самолет или кораб на водещи български и чужди туроператори.

• За сигурността по време на Вашето пътуване предлагаме медицинска застраховка с асистанс, а ако пътувате с лека кола – зелена карта.

РЕЗЕРВАЦИИ ОН-ЛАЙН

Чрез резервационната ни система online Вие можете веднага да изберете и резервирате подходящия за Вас полет, хотел и кола под наем, които да отговарят на вашите изисквания и бюджет.

• самолетни билети он-лайн – резервация и продажба на самолетни билети с редовни авиолинии, чартъри и нискобюджетни компании (low cost), предлагащи евтини самолетни билети. Най-изгодните предложения и цени за самолетни билети ще получите при нас.

• хотели в чужбина он-лайн– резервирате хотел в желания от Вас град по посочените по – долу критерии (цена, категория, разположение и т. н.). Към всички хотели има снимки, информация за налични свободни стаи в тези хотели, както и възможност за незабавна резервация оnline. Заплащането се извършва в България, а настаняване се реализира с ваучер за предоставената услуга.

коли под наем (rent-a-car) он-лайн – резервирате лека кола, която получавате и връщате на съответното летище. Към всички коли има снимка и информация за клас, категория, вид, трансмисия, предаване, гориво, климатик, описание на колата, информация за багаж, брой пътници, работно време и адрес на вземане.

Извършваме преводи по договор с Министерство на Външните Работи.
Работим с висококвалифицирани преводачи, подписали пред нотариус клетвена декларация за верността и прецизността на превода, вписани в регистъра на МВнР.
Осигуряваме професионални преводачески услуги за преговори, семинари, придружаване и екскурзоводски услуги на различни езици.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар