Бюро за туризъм и приключения Пълдин

Bureau of tourism and adventures Paldin
Адрес: София, ул. Граф Игнатиев 5; Пловдив, ул. Гладстон 60
Телефон: 02 4182 189; 032 260 390
E-mail: office@prikluchenia.com

Информация:

ние сме

 

Бюро за туризъм и приключения „Пълдин" ООД създадено през 2008 г. от екип млади ентусиасти, специалисти в сферата на планинския туризъм, организираните пътувания и обучения сред природата.

 

Професионализмът на екипа ни в планинския туризъм се доказа с многобройните туристи, крачещи по българските планини, водени от нашите усмихнати водачи. Същият екип с най-голямо внимание ще организира специален тийм билдинг на вас и вашите служители. Планината учи на дисциплина и екипност, а ние умеем да предаваме това на хората.

 

С нашия нов подход при организирането и провеждането на ученическия отдих и туризъм успяхме да спечелим доверието на учители и родители, а и обичта на учениците. Наша гордост са програмите за зелени, ски и приключенски лагери, които са повече от запомнящи се изживявания за най-малките дами и господа.

Oт 2010 г. Бюро за туризъм и приключения "Пълдин" е представител за България на Rapsody travel Group – най-голямата агенция за студентски и младежки туризъм на Балканите. Вече предлагаме не просто екскурзии, а незабравими пътувания със запомнящи се купони и гаранция за отличен отдих и забавление. Заповядайте с нас, за да ви поздравим на всяко едно пътуване с думите: "Добре дошли в един свят, където традиционните граници на организация отдавна са забравени, един свят в които са поставени нечувани до сега стандарти за забавление, свят, в който всички емоции и спомени се мерят в тонове! На кратко добре дошли в света на Rapsody travel Group

повече от агенция !

Услуги:

– студентски екскурзии и походи;

– ученически екскурзии и походи;

– team building;

– ски & сноуборд приключения;

– планински летувания на хижи;

– приключенски програми;

– младежки пътувания и почивки

с едно изречение:

Искате ли вашето пътуване да бъде повече от приключение, то доверете се на Бюро за туризъм и приключения "Пълдин" – повече от агенция !

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар