Международна агенция за недвижими имоти и туризъм

“International Real Estate and Tourism Agency “METAL TOUR”” Ltd
Адрес: ул.
Телефон: 066/950011
E-mail: stanimirova@agency-metal.com

Информация:

Представяме Ви МЕЖДУНАРОДНА АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ „;МЕТАЛ ТУР“;  ООД – млада компания, но с амбиция за трайно забележимо присъствие на пазара на недвижими имоти и туристически услуги (притежаваме лиценз за туроператорска и турагентска дейност № РКК-01-6096 / 14.04.08 г).

Екипът на агенцията ни се отличава с професионализъм, динамичност и нестандартен индивидуален подход към клиентите.

Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си висококачествен комплекс от услуги при покупко-продажба на недвижими имоти или в сферата на туризма.

Мисията на фирмата е да предложи на всеки клиент услуги на високо професионално ниво. Всички наши клиенти могат да ни се доверят и да изискат висококачествени услуги, защото нашата компания цени доверието на своите клиенти. Ние създаваме максимално изгодни условия за продавачи, за купувачии туристи в рамките на Закона.

Принципите ни на работа се основават на индивидуалния подход към всеки клиент, спестяване на неговото време и защита на неговите интереси.

Целите на агенцията са чрез професионални консултации реално да помогне на своите клиенти както в доброто инвестиране на своите средства така и за богатия избор на възможности за почивка.

Нашата стратегия – стандарт, качество и коректност в обслужването.

Услуги:

Почивки и екскурзии в страната и чужбина.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*