АБВ ТРАВЕЛС

ABV TRAVELS
Адрес: ул. Граф Игнатиев 38Б, ет.1
Телефон: 02/980 61 65
E-mail: info@abvtravels.com

Информация:

Туристическа агенция “АБВ ТРАВЕЛС” ООД е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина.“АБВ ТРАВЕЛС“ ООД е официален представител на туристическа агенция „Караджъ Турс Интернешънъл“ ООД. Също така е част и от транспортна фирма „Валди LKW“ ООД.

Услуги:

Фирмата предлага богати и разнообразни продукти, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. “АБВ ТРАВЕЛС” ООД е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света.

Фирмата предлага настаняване в хотели и обслужване на място на клиентите си при пътуванията им в чужбина (трансфери, рент а кар, асистанс на български на място и др.). Благодарение на нашите контактите с международни туроператори, цените ни са атрактивни и конкурентноспособни. “АБВ ТРАВЕЛС” ООД се занимава и с инсентив туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и други в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти.

Провери и Намери Най-Ниската Цена Сред 1 206 987 Места за Настаняване по Целия Свят:

Booking.com онлайн хотелски резервации

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар