Игъл Травел

Booking.com

Eagle Travel
Адрес: бул.Лукашов 11
Телефон: 092/666169
E-mail: eagle_travel@abv.bg

Информация:

ИГЪЛ ТРАВЕЛ e лицензиран Туроператор и Туристически Агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6859 издадено от Министерството на икономиката.Притежава застрахователен сертификат "Отговорност на Туроператора" – застрахователна полица
№ 00000004/ 20.10.2011г. на "ХДИ" ЗАД.

Опитът натрупан през годините, ни дава възможност да Ви предложим туристически продукт с високо качество, което се базира на работа с най-големите български и световни туроператори, внимателно разработени маршрути и дестинации, на базата на впечатленията споделяни от многобройните ни клиенти, прецизен подбор на хотелите, които предлагаме и които в повечето случаи сме видяли лично, както и индивидуален подход към всеки клиент. Тук на нашия сайт можете да откриете както основните и масово предлагани през последните години туристически продукти, така и много уникални такива, съобразени със световните тенденции в туристическия бизнес.

Услуги:

Екскурзии с автобус или самолет
Почивки в страната и чужбина
Организиране на индивидуални пътувания
Изготвяне на маршрути според желанието на клиента
Хотелски резервации
Екзотични пътувания
Круизи
Самолетни, автобусни и фериботни билети
ЖП транспорт
Ученически екскурзии и абитуриентски балове
Медицински застраховкиАко не намерите това, което Ви интересува – потърсете ни по електронната поща, телефона или заповядайте направо в офиса ни. Кажете ни от какво се нуждаете и ние ще ви предложим най – доброто!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар