Картофена Салата с Бекон

Booking.com

Oще Рецепти за Салати
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция

Продукти за Картофена Салата с Бекон:

0.5 кг картофи
1 глава лук
50 мл заквасена сметана
2 ч.л. дижонска горчица
50 г сирене Камембер
4 резена бекон
30 гр краве масло
магданоз
сол
черен пипер

Начин за Приготвяне на Картофена Салата с Бекон:

Картофите се сваряват и нарязват на шайби, а сиренето камембер на кубчета. Лукът се почиства и се нарязва на ситно. Беконът се запържва  до златист цвят и хрупкава коричка. В тигана се добавя маслото и се запържват картофите и лукът до златиста коричка. В малък тиган се загрява сметаната, сиренето камембер и горчицата, докато се получи еднородна смес. Поставят се картофките в чиния, подправят със сол и черен пипер, поливат се със соса, добавя се беконът и се гарнира с нарязан магданоз.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар