Пиле Жулиен

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция

Продукти за Пиле Жулиен:

400 г пилешко бяло месо
250 г гъби
4 кисели краставички
250 г заквасена сметана
200 г топено сирене
50 г масло
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Пиле Жулиен:

Разтапяме маслото в тиган, нарязваме месото на ленти прибавяме към маслото. Пържим до побеляване на пилешкото месо, прибавяме краставиците и гъбите нарязани също на ленти. Прибавяме топеното сирене, сметаната, черния пипер и солта и бъркаме до сгъстяване. Поднасяме пилето Жулиен горещо.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар