Италианска Мусака

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Италия
Обща информация за Италия

Продукти за Италианска Мусака:

2 тиквички
4 моркова
2 глави лук
6 скилидки чесън
250 гр кайма – смес телешко и свинско
5 узрели домата
1/2 връзка магданоз
1/2 връзка копър
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Италианска Мусака:

Нарязваме тиквичкичките и морковите на малки кубчета. Чесъна и лука нарязваме на ситно и запържваме до златисто. Добавяме каймата овкусена със сол и черен пипер. Доматите ги обелваме, нарязваме на ситно и добавяме към сместта, заедно с тиквичките и морковите. Оставяме да ври в дълбок тиган за около 20 минути, след което добавяме ситно нарязаните магданоз и копър, като оставяме за още 5 минути. Сервираме италианската мусака със сос от кисело мляко и майонеза.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар