Телешко Руло

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Телешко Руло:

 

    1/2 кг телешко месо от плешката, 20 г масло, 10 г олио, сол.За плънката: 50 г шунка, 80 г домати, 2 яйца, сол, 20 г масло.

Начин за Приготвяне на Телешко Руло:

 Месото раздробяваме на по- тънък пласт, начукваме го, посоляваме, слагаме плънката, стегнато навиваме и завързваме с бял конец.Рулото пържим от всички страни в олио и масло, доливаме вода и печем в средно загрята фурна, докато омекне.При печенето го обръщаме и доливаме вода, колкото е необходимо.Поднасяме с пюре от картофи и салата.             Плънката приготвяме по следния начин:Шунката нарязваме на парчета, доматите – на  осминки и задушаваме с масло.След като се сгъсти сместта, заливаме с разбито със сол яйце и бъркаме, докато се получи рядка каша.Една порция съдържа 290 калории, порция картофено пюре, приготвено от 100 г картофи – 105 калории.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар