Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Телешко Руло:
1/2 кг телешко месо от плешката, 20 г масло, 10 г олио, сол.За плънката: 50 г шунка, 80 г домати, 2 яйца, сол, 20 г масло.
Начин за Приготвяне на Телешко Руло:
Месото раздробяваме на по- тънък пласт, начукваме го, посоляваме, слагаме плънката, стегнато навиваме и завързваме с бял конец.Рулото пържим от всички страни в олио и масло, доливаме вода и печем в средно загрята фурна, докато омекне.При печенето го обръщаме и доливаме вода, колкото е необходимо.Поднасяме с пюре от картофи и салата. Плънката приготвяме по следния начин:Шунката нарязваме на парчета, доматите – на осминки и задушаваме с масло.След като се сгъсти сместта, заливаме с разбито със сол яйце и бъркаме, докато се получи рядка каша.Една порция съдържа 290 калории, порция картофено пюре, приготвено от 100 г картофи – 105 калории.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.