Рибни Шишчета

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Шри Ланка
Обща информация за Шри Ланка

Продукти за Рибни Шишчета:

0.500 кг филе от морски костур
1 месеста червена чушка
за маринатата на рибните шишчета:
2 с.л. тъмен соев сос
1 с.л. Пад Тай паста
5 дафинови листа
сол
черен пипер

Начин за Приготвяне на Рибни Шишчета:

Нарязваме рибното филе на едри кубчета и мариноваме за 1 час в маринатата. Нарязваме червената чушка на квадратни парченца. Нанизваме шишчета, като редуваме филе от морски костур и червена чушка. Печем на скара по 2 минути от всяка страна. Поднасяме рибните шишчета с резени лимон.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар