Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Шри Ланка
Обща информация за Шри Ланка
Продукти за Рибни Шишчета:
0.500 кг филе от морски костур
1 месеста червена чушка
за маринатата на рибните шишчета:
2 с.л. тъмен соев сос
1 с.л. Пад Тай паста
5 дафинови листа
сол
черен пипер
Начин за Приготвяне на Рибни Шишчета:
Нарязваме рибното филе на едри кубчета и мариноваме за 1 час в маринатата. Нарязваме червената чушка на квадратни парченца. Нанизваме шишчета, като редуваме филе от морски костур и червена чушка. Печем на скара по 2 минути от всяка страна. Поднасяме рибните шишчета с резени лимон.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.