Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Кебап по Селски:
1 кг телешко месо
0.5 кг домати
3 глави лук
5 червени чушки
200 мл кисело мляко
150 гр краве масло
3 яйца
20 гр брашно
1/2 връзка магданоз
червен пипер
черен пипер
сол
Начин за Приготвяне на Кебап по Селски:
Нарязваме телешкото месо на порции, поставяме в гювеч, а отгоре покриваме с нарязаните заленчуци и подправяме на вкус. Разтапяме маслото и заливаме, като прибавяме и 0.5 литра вода. Печен на 150 градуса за 3 часа, след което заливаме с киселото мляко разбито с яйцата и започаме за 15 минути на 250 градуса.
Поднасяме кебапа по селски поръсен със ситно нарязан магданоз.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.