Кебап по Селски

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Кебап по Селски:

1 кг телешко месо
0.5 кг домати
3 глави лук
5 червени чушки
200 мл кисело мляко
150 гр краве масло
3 яйца
20 гр брашно
1/2 връзка магданоз
червен пипер
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Кебап по Селски:

Нарязваме телешкото месо на порции, поставяме в гювеч, а отгоре покриваме с нарязаните заленчуци и подправяме на вкус. Разтапяме маслото и заливаме, като прибавяме и 0.5 литра вода. Печен на 150 градуса за 3 часа, след което заливаме с киселото мляко разбито с яйцата и започаме за 15 минути на 250 градуса.
Поднасяме кебапа по селски поръсен със ситно нарязан магданоз.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар