Мариновано Филе от Пуйка на Тиган

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Мариновано Филе от Пуйка на Тиган:

2 филета от пуйка
1 с л оцет балсамико
2 с л светъл соев сос
1 ч л мед
сол
черен пипер

Начин за Приготвяне на Мариновано Филе от Пуйка на Тиган:

Приготвяме марината от оцета балсамико, соевия сос, мед, сол и черен пипер. Мариноваме пуешките филета за 24 часа в хладилник. Печем на оребрен тиган за по 6-7 минути от всяка страна на пуешкото филе. Поднасяме марионованото филе от пуйка гарнирано с домати и маслини.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар