Шарлота

Продукти за Шарлота:

12 с.л. брашно

1 пак. баклулвер

1/2 ч.л. сол

––––––

12 с.л.захар

4 яйца

2 пк. ванилия

12 с.л. олио

––––––

500 гр. ябълки с леко кисел вкус

Начин за Приготвяне на Шарлота:

Смесват се брашното,бакпулвера и солта.

Отделно се разбиват захарта,яйцата,ванилията и олиото. Двете части се смесват.

Ябълките се нарязват на малки кубчета и се прибавят последни към сместта. Пече се във форма покрита с хартия за пекане или намазана с олио и поръсена с брашно.

Фурната се загрява предварително на 160 гр.

Пече се около 50-60 мин.

Лесна и бърза за приготвяне рецепта! Ябълковият сладкиш има лек, нежен и ароматен вкус. ОПИТАЙТЕ !

Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от Германия
Обща информация за Германия

Booking.com

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*