Продукти за Шарлота:
12 с.л. брашно
1 пак. баклулвер
1/2 ч.л. сол
––––––
12 с.л.захар
4 яйца
2 пк. ванилия
12 с.л. олио
––––––
500 гр. ябълки с леко кисел вкус
Начин за Приготвяне на Шарлота:
Смесват се брашното,бакпулвера и солта.
Отделно се разбиват захарта,яйцата,ванилията и олиото. Двете части се смесват.
Ябълките се нарязват на малки кубчета и се прибавят последни към сместта. Пече се във форма покрита с хартия за пекане или намазана с олио и поръсена с брашно.
Фурната се загрява предварително на 160 гр.
Пече се около 50-60 мин.
Лесна и бърза за приготвяне рецепта! Ябълковият сладкиш има лек, нежен и ароматен вкус. ОПИТАЙТЕ !
Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от Германия
Обща информация за Германия

Добави коментар