Мариновано Свинско с Краставици

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Китай
Обща информация за Китай

Продукти за Мариновано Свинско с Краставици:

300 гр свинско бонфиле
3 с.л. соев сос
3 с.л. олио от гроздови семки
150 гр гъби печурки
1 краставица
1 с.л. оризов оцет
черен пипер

Начин за Приготвяне на Мариновано Свинско с Краставици:

Нарязваме свинското бонфиле на жулиени и мариноваме за 2-3 часа със соевия сос, оризовия оцет и черния пипер. Обелваме краставицата, остъргваме семената и нарязваме на тънки лентики дълги около 3-4 сантиметра. За ястието използваме тиган уок, в който нагорещяваме 3-4 супени лъжици олио от гроздови семки и запържваме свинското месо за около 5-6 минути и добавяме гъбите нарязани на много тънки резени. След още 2 минути добавяме и ивичките краставица и бъркамо за още 1 минутка.
Сервираме маринованото свинско бонфиле на купчинка, като по китайска традиция най-отгоре поставяме месото.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар