Руло Стефани

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Руло Стефани:


За каймата:

  • Кайма – 1 кг
  • Яйце – 1 бр.
  • Филийки натрошен хляб – 2 бр.
  • Кромид лук – 1 глава
  • Сол
  • Черен пипер
  • Чубрица

За плънката:

 

 

  • Яйца – 2 бр.
  • Моркови – 2 бр.
  • Кисели краствички – 2-3 бр.
  • Пушено топено сирене

 

Начин за Приготвяне на Руло Стефани:

Омесете каймата с нарязания на ситно лук, натрошения хляб, яйцето и подправките и оставете да постои за около половин час.

През това време си подгответе плънката – сварете морковите и ги нарежете на дълги ивички. Сварете и двете яйца, обелете ги и ги нарежете на четвъртинки. Нарежете киселите краставички и пушеното топено сирене също на дълги ивици.

След като сте готови, разстелете каймата върху алуминиево фолио във формата на правоъгълник. В средата по дължината на каймата подредете равномерно всички съставки от плънката. Завийте рулото и го поставете в намазнена тавичка, добавете и малко водичка. Рулото се пече на предварително загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути.

Можете да поднесете Руло Стефани с гарнитура от картофено пюре или салата от червени печени чушки с чесън и майонеза.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар