Леща по Индийски

Booking.com

Леща по индийски
Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от Индия
Обща информация за Индия

Продукти за Леща по Индийски:

200 гр. леща
600 мл. вода
1/4 ч.л. куркума
2 склидки чесън
2 ч.л. джинджифил на прах
1 глава лук
50 гр. домати
3 с.л. масло
1 с.л. кимион
сол
черен пипер

Начин за Приготвяне на Леща по Индийски:

Изчистете и змийте лещата. Сложете водата да заври и добавете лещата, солта, черния пипер, куркумата, джинджифила и чесъна. Варете на слаб огън за 30 минути.

Сгорещете маслото в дълбок тиган, добавете кимиона, ситно нарязания лук и запържете до златистикафяво, след което добавете червения пипер и ситно нарязаните домати. Излейте върху лещата и сервирайте.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар