Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Сърбия
Обща информация за Сърбия
Продукти за Сръбска Плескавица:
1 кг телешка кайма
300 гр пушени гърди или шунка
300 гр кашкавал
2 люти чушлета
3 скилидки чесън
1 с.л. вегета
1 с.л. червен пипер
Начин за Приготвяне на Сръбска Плескавица:
Каймата се обърква добре с нарязаните на много ситно чесън и люти чушлета. Останалите продукти се нарязват много ситно и се разбъркват с подправките. Оформете от каймата големи кюфтета, сложете 1 с.л. от плънката и покрийте с второ по-малко кюфте, като ръбчетата се обръщат и запечатват. Печете на силна скара.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.