
Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Пилешки Дробчета по Селски:
0.5 кг пилешки дробчета
2 глави лук
2 чушки
2 моркова
3 домата
1 лимон
100 мл вино
10 мл олио
брашно
чубрица
магданоз
черен пипер
сол
Начин за Приготвяне на Пилешки Дробчета по Селски:
Лукът се нарязва на полумесеци, морковите на кръгчета, чушките на ивички, а доматите се настъргват. Дробчетата се измиват и се подсушават, овалват се в брашно и се запържват за 2-3 минути в тиган с олиото. Поставят се в намазнена тава, отгоре се нареждат зеленчуците, прибавят се подпрваките и виното. Пече се за около 30-35 минути на 180 градуса. Поднася се с нарязан магданоз и резени лимон.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.