Пилешки Кебап

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пилешки Кебап:

250 гр пилешко филе
200 мл доматен сок
2 глави лук
5 скилидки чесън
2 дафинови листа
2 с.л. олио
сол
черен пипер
червен пипер

Начин за Приготвяне на Пилешки Кебап:

Измийте пилешкото месо и нартежете на жулиени. Загрейте мазнината и изсипете чесъна и лука нарязани на едро. Запържете до златисто и добавете пилешкото месо заедно с подправките. Оставете за 6-7 минути, като постоянно разбърквате, след което добавете и доматеният сок и оставете за още 10-ина минутки да се сгъсти. Сервирайте пилешкия кебап заедно с картофено пюре за гарнитура.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар