agoda.bg

Booking.com

Agoda Company Pte Ltd (agoda.com) е водеща онлайн компания със седалище в Азия, която се е специализирала в осигуряването на хотелски резервации на най-ниски цени. Agoda.com е част от Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Мрежата на аgoda.com (достъпна и на български език agoda.bg) включва повече от 170,000 хотела по цял свят. Многоезичният персонал, който се състои от повече от 800 професионалисти, работи в различни точки на света и осигурява първокласно обслужване за хотелски резервации като уникално комбинира познанието на местния език и търговските връзки, за да предостави най-подходящите хотелски сделки за клиентите пътуващи по време на ваканция или бизнес.

Аgoda.com също осигурява на клиентите си привилегията да участвуват в Програмата за отстъпки, позволяваща намаление при бъдещи резервации и безплатни нощувки. Програмата за отстъпки на agoda.com се различава от подобни такива в други компании, по това че не ограничава клиентите си да използуват определени хотели, а им предлага невероятен избор в световен мащаб и по всяко време. Аgoda.com е член на Азиатско-тихоокеанската туристическа асоциация (PATA) и главната и цел е да поощри пътуванията като ги направи по-достъпни и по-платими за все повече хора.

Аgoda е достъпна на 37 езика, сред които и български. Като признание за милионите туристи, обслужени през 10-годишната й история, Agoda заслужено получава отличието „Най-добър уебсайт за настаняване в Азия“ за 2008 г.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар