Сингапур, Сингапур

Booking.com

Обща информация за Сингапур
Кога да посетим Сингапур
Пари и разходи за Сингапур
Дестинации в Сингапур

Ботаническата градина – тя е разположена на площ от 52 хектара и предлага великолепна колекция от над 3000 вида орхидеи, превърнали се в национален символ на страната.

„;Еспланадата“; – е чудесно място за вечерна разходка на брега срещу старото пристанище, от където се открива прелестна панорама към нощен Сингапур.

„;Истана“; – е резиденцията на президента на Сингапур. Тя е отворена само пет пъти в годината за туристи.

Музеите на Сингапур – Сингапур е богат на изобилие от музеи, част от които са Националният музей на Сингапур, Музеят на изкуството, Музеят на валутата, Музеят на азиатските цивилизации, Музеят на играчките  и др.

„;Orchard Road„; – е най-голямата търговска улица в Сингапур. С изобилието си от всевъзможни огромни магазини, дългата 3 км улица ще ви потопи в енергията на съвременния забързан живот и последните модни тенденции.

Птичият парк “Джуронг“; – е богат на най-голямата колекция на птици в Югоизточна Азия. Туристите могат да видят над 9 000 екземпляра от 600 вида, които живеят в естествени условия. Зоологическа градина е разположена на 28 хектара площ и предлага на посетителите уникалната възможност да се запознаят с над 3 200 вида бозайници, птици, влечуги и риби.

Статуята с глава на лъв и тяло на риба – е една от най-големите забележителоности в Сингапур и символът на града-държава.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар