Пунта Кана, Доминиканска Република

Аква парка Manat&iacute, Park освен безбройните водни забавления, една от най-големите атракции на парка е плуването с делфини. Не пропускайте възможността да се срещнете и с прекрасните екзотични животни в парка – игуани, фламинго, тропически птици, змии, раци и морски лъвове – тук ще имате уникалния шанс лично да общувате с тях и да ги погалите. Неповторимо изживяване е и посещението на селището Taino Village, което пресъздава древната култура на Доминиканската република. Ще се запознаете с част от автентичните богатства на доминиканското изкуство – статуи, картини, традиционни облекла, както и прекрасните ритуални танци от миналото.

Екологичният парк „,Parque Ojos Indigenas“, – екологичният парк е истинско съкровище на Пунта Кана. Разходете се сред уникалните дванайсет прозрачни лагуни, които Taino Indians са нарекли в миналото „очите“, и за които голяма част от местните вярват, че имат ценни лечебни качества. Разположен на площ от 1500 акра, паркът е един от частните горски резервати на Пунта Кана и е под опеката и управлението на Екологичната фондация Пунта Кана.

Остров Саона – известен с прекрасните условия за гмуркане с шнорхел. Една кратка екскурзия с лодка до екзoтiчния отров, ще ви зареди с много положителни емоции. Тук ще попаднете сред уникална тропическа природа, бели пясъци и кристално чиста вода, всички те останали в страни комерсиалната ръка на туризма

Plaza Bolera Punta Cana – най-големият мол и болулинг център в курорта Пунта Кана

Palma Real Shopping Center – молът се намира се в Баваро – в него ще се натъкнете на популярните Hard Rock Cafe и Tony Romas.

Обща информация за Доминиканска Република
Кога да посетим Доминиканска Република
Пари и разходи за Доминиканска Република
Дестинации в Доминиканска Република

Booking.com

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*