Белиз – Информация, Забележителности и Оферти за Почивка в Белиз

Booking.com

Дестинации в Белиз

Белиз е една от най-очарователните страни в Централна Америка. Земя, надареда с божествена красота и избилие от великолепни плажни ивици, национални паркове, гъсти джунгли и живописни планини. Сред най-големите забележителности в страната са уникалните археологически разкопки, отвеждащи ни далеч в древната цивилизация на маите.

В Белиз се намира едно от най-атрактивните места за любителите на водните спортове и гмуркането. Нейното приказно крайбрежие представлява втората по големина в света природна система от коралови рифове, които поразяват с неописуема красота и пъстрата палитра от над 1500 вида тропически риби.

Макар и най-рядко населената страна в Централна Америка, Белиз е пленителна с невероятния микс от различни култури, етноси и езици. На територията на страната съжителстват потомци на маите, африкански роби и европейски заселници и това й придава неповторим облик. Местните са топли и гостоприемни хора, което в съчетание с останалите богатства на страната, превръща Белиз в една от най-вълнуващи дестинации за пътуване.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар