Бокас дел Торо – Дестинации в Панама

Red Frog Beach, Bocas del Toro, Panama

Обща информация за Панама
Кога да посетим Панама
Пари и разходи за Панама
Забележителности в Панама

Романтика, изящни плажове и кристално чисто море – в този вълшебен карибски рай се потопя всеки, стъпил на екзотичния Бокас дел Торо. Архипелагът се намира само на 32 км от границата с Коста Рика и се състои от шест прелестни острови и многобройни малки и необитаеми островчета.

Природата тук е наистина забележителна. Островите са покрити с гъсти джунгли, които водят към прекрасни девствени плажове, изпръстени с тръстика и мангрови дървета. Под кристалната нежна вода ви очакват безброй уникално красиви видове тропически риби и вълнуващи подводни приключения. Освен гмуркане, районът същевременно предоставя отлични условия за сърф, шнорхелинг, каякинг и др. Една от най-големите забележителности е Националният морски парк Бастамиентос, известен като най-старият в Панама.

Макар че Бокас е една от най-големите туристически дестинации в Панама, градчето е успяло да съхрани своята уникална автентичност. Липсата на луксозни мега хотели и шикозни комплекси е допринесла да се съхрани уникалната атмосфера и идиличната красота на архипелага.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар