Панама Сити – Дестинации в Панама

Обща информация за Панама
Кога да посетим Панама
Пари и разходи за Панама
Забележителности в Панама

Оживена и изпълнена с преливаща енергия, Панама Сити е най-завладяващата и космополитна столица в Централна Америка. Градът е процъфтяващ мегаполис, пленяващ с богата архитекура, интересни културни забележителности и микс от всевъзможни култури и етноси. Изпъстрен с елегантни ресторанти, изобилие от лъскави магазини и куп шикозни клубове, в които кипи нестихващ нощен живот, градът изкушава всеки свой гост и го въвлича във вълнуващи емоции и приключения.

Богатото архитектурно многообразие на Панама Сити се дължи на културното богатство на града. Тук са се преселват хора от цяла Латинска Америка, Карибите и Азия и все повече от Северна Америка и Европа. Не е изненада, че поради етническото многообразие столицата се радва на многобройни ресторанти, предлагащи освен типичните панамски ястия и богата палитра от интернационални кухни.

Когато сте в града не пропускайте да се докоснете до очарователната колониална атмосфера на Стария квартал. Заслужава си да посетите църквата Санто Доминго и прелестната Катедрала на града. Разгледайте Президентския дворец, Националният театър и безбройните музеи в града. Едно от вълшебните места на столицата е хълмът Анкон, откъдето се разкрива божествена гледка към града и прочутия Мост на Америките. Панамската столица е чудесна отправна точка и за уникалните природните богатства, разположени в различни кътчета на страната, така че приключенията ви тепърва предстоят.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар