Андора – Информация, Забележителности и Оферти за Почивка в Андора

Дестинации в Андора

Сгушена в топлата и уютна прегръдка на Източни Пиринеи, Княжество Андора не случайно е спечелила славата си на една от най-популярните туристически дестинации в Европа. Макар и толкова малка, тази приказна страна е истински рай за любителите на зимните спортове и планинския и спа туризъм. Чудесното съчетание от чист планински въздух, слънчево време почти през цялата година, прекрасни залени пейзажи, контрастиращи на високите заснежени върхове и изобилието от лечебни минерални води, привлича туристите, които обичат спорта и здравословния начин на живот.

Тази китна европейска страна с основание може да се похвали с дългия си ски сезон. Първокласните планински курорти и отличните писти и съоръжения доставят наслада на всеки запален и начинаещ скиор. Ако се чудите коя дестинация да изберете за предстоящата ви ски ваканция, можете смело да се насочите към едни от най-популярните курорти в страната Пас де ла Каса, Солдеу и Грау Рой – със сигурност няма да останете разочаровани. Тези от вас, които желаят да се поглезят подобаващо, могат да се възползват от чудесните спа условия и лечебните свойства на термалните води.

Макар и тръгнали на ски ваканция, не пропускайте да посетите столицата на страната – прелестната Андора ла Веля. Разположена високо в Източни Пиринеи, този китен град ще ви заплени с прекрасната си архитектура и забележителности. Страната е също така истински рай за инвеститорите заради ниските данъци, както и предпочитана дестинация за любителите на шопинга, които се стичат изкушени от изгодните цени.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар