Хърватска – Информация за Туристи, Забележителности и Оферти за Почивка

Посетили ли сте вече тази прекрасна страна, разположена на брега на приказното Адриатическо крайбрежие? Ако все още не сте го направили, защо не си подарите една чудесна ваканция, която ще ви зареди с толкова положителни емоции и незабравими спомени.

Благословена с 1 185 слънчеви и живописни острови и една от най-прелестните плажни ивици в Европа, Хърватска е мечтана любима дестинация за милиони туристи от различни кътчета на света. Независимо дали ще си изберете хитовия хърватски курорт Дубровник или някои от останалите прелестни градчета, осеяли дългото цели 1 777 км крайбжие, Хърватска ще ви посрещне с изобилие от красиви плажове и водни спортове, куп очарователни ресторанти и кафенета и пулсиращ нощен живот.

Но не си мислете, че това е всичко – тази уникална страна е пленяваща с древната си хилядолетна история и култура и невероятните природни съкровища. Към всичко това прибавяме щипка от вкусната местна кухня, която е чудесен микс от различни кулинарни течения и страхотното гостоприемство на хърватите. Така, че не се притеснявайте – ако се запътите натам, шансът ви за една страхотна и незабравима почивка е гарантиран!

Дестинации в Хърватска


Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар