Париж – Дестинации във Франция

Обща информация за Франция
Кога да посетим Франция
Пари и разходи за Франция
Забележителности в Франция

Ако обмисляте да заведете половинката си на романтична ваканция, Париж е идеалното място! Френската столица е несъмнено едно от най-вълшебните и обаятелни места, които остават в сърцето завинаги. Често я наричат градът на любовта, романтиката и виното…и това не е случайно. Навсякъде във въздуха из Париж витае аромата на сладката, блажена и истинска любов.

Париж е изпълнен с едни от най-красивите кътчета в света, на които можете да прекарате незабравими мигове с любимия човек. Разходете се по прочутата Шанз-Елизе,  полюбувайте се на приказната панорама от емблематичната Айфелова кула, изкачете се по великолепната Триумфална арка. Нерпеменно си отделете специално време и за Лувъра, красивата катедрала Нотр Дам дьо Пари, Монмартър и Сакре КьорВключете в програмата си Домът на инвалидите, известния Площад Конкорд и музея Д’Орсе.

 

Ако искате да направите дните си още по-вълнуващи, не пропускайте да заведете половинката си на разходка из изящните Люксембургски градини и прелестните градини Тюйлери. Докоснете се до романтичните брегове на Сена, с вълшебна разходка с корабче. А в края на деня си подарете прекрасни вечери в типична френска обстановка, в компанията на добра селекция от вино, френски деликатеси и разбира се любимия човек…

Провери и Намери Най-Ниската Цена Сред 1 206 987 Места за Настаняване по Целия Свят:

Booking.com онлайн хотелски резервации

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар