Пълнен Патладжан

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пълнен Патладжан:

2 патладжана
200 гр кайма
2 домата
1 скилидка чесън
20 мл олио
кимион
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Пълнен Патладжан:

Разрежете патладжаните на две и извадете внимателно средата. Нарежете вътрешността на патладжана на малки кубчета. Запържете в тиган заедно с каймата, нарязаните домати, чесън и подправките за 10 минути. Напълнете корите от патладжан с плънката и запечете във фурна за 20 минути на 180 градуса.

Поднесете пълнените патладжани поръсени с нарязан магданоз.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар