Ябълкова Супа

Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от Италия
Обща информация за Италия

Продукти за Ябълкова Супа:

100 г ябълки, 50 г бяло брашно, 50 г лук, 20 г фиде, черен пипер, лимон, магданоз, щипка захар, щипка сол.

Начин за Приготвяне на Ябълкова Супа:

 Запържваме в олио ситно нарязания лук, прибавяме брашното, заливаме с хладка вода и разбъркваме.Прибавяме нарязаните ябълки, посоляваме със сол и черен пипер.Варим около 10 минути.Прецеждаме супата през цедка, подправяме я със захар и лимон, а за сгъстяване прибавяме фиде.При сервиране във всяка порция слагаме ситно нарязан магданоз.

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар