Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от Италия
Обща информация за Италия
Продукти за Ябълкова Супа:
100 г ябълки, 50 г бяло брашно, 50 г лук, 20 г фиде, черен пипер, лимон, магданоз, щипка захар, щипка сол.
Начин за Приготвяне на Ябълкова Супа:
Запържваме в олио ситно нарязания лук, прибавяме брашното, заливаме с хладка вода и разбъркваме.Прибавяме нарязаните ябълки, посоляваме със сол и черен пипер.Варим около 10 минути.Прецеждаме супата през цедка, подправяме я със захар и лимон, а за сгъстяване прибавяме фиде.При сервиране във всяка порция слагаме ситно нарязан магданоз.
Добави коментар