Овчарски Пай

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Ирландия
Обща информация за Ирландия

Продукти за Овчарски Пай:

600 г картофи
500 г телешко месо
200 г моркови
2 глави лук
100 мл доматен сок
2 дафинови листа
10 зърна черен пипер
черен пипер
сол
200 гр кашкавал

Начин за Приготвяне на Овчарски Пай:

Сваряваме телешкото месо в тенджера под налягане заедно с дафиновите листа и зърната черен пипер. Отстраняваме месото и го накълчваме на ситно. Нарязваме лука на дребно и запържваме заедно с морковите минати през ренде, доматения сок и месото. Подправяме със сол и черен пипер и полагаме на дъното на висока тава. Сваряваме картофите, след което ги намачкваме на едро и разстиламе над пласта с месото и зеленчуците. Отгоре настъргваме кашкавал и печем в умерена фурна на 180 градуса за 45 минути.
Поднасяме овчарския пай подправен с лъжица заквасена сметана.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар