Свинско с Прясно Зеле

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Свинско с Прясно Зеле:

500 г свинско месо
1 кг зеле
100 мл доматен сок
2 дафинови листа
4 с.л. олио
червен пипер
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Свинско с Прясно Зеле:

Нарязваме свинското месо на едри късове. В дълбока тенджера загряваме олиото и запържваме по малко от всяка страна свинското месо и оставяме в тава. Нарязваме зелето на ситно и прибавяме в дълбоката тенджера, заливаме с доматения сок, прибавяме още 200 мл вода, дафиновите листа и подправяме обилно с червен пипер, черен пипер и сол. След като зелето омекне прехвърляме в тавата при свинското месо и печен във фурна на 180 градуса за 45 минути.
Поднасяме свинскто с прясно зеле заедно с чаша червено вино.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар